Gå til innhold
☰ Meny

Sjekketriks


Hei jeg bare lurte på om dere hadde noen bra sjekke triks og hva jenter liker?

Gutt,14 år



Svar 23.08.2020

Hei gutt 14 år.

Vi har ingen gode “sjekketriks” å lære bort siden slike triks ofte handler om å bruke knep for å få en jente til å bli interessert i deg uten at du nødvendigvis mener noe alvorlig med det. Men hvis du ønsker å vite litt om hva jenter liker kan vi gi deg noen råd om dette.

Det er ikke alltid like lett å vite hva jenter liker fordi jenter er forskjellig akkurat som gutter er det, og det den ene liker, liker kanskje ikke den andre.

Generelt, så er det å gi komplimenter og si noe fint til vedkommende alltid positivt. Fortell hva du liker ved henne og vær interessert i henne. Det beste er å bli kjent slik at du kan finne ut hva hun liker og så finne noe dere har felles. Det er også fint å ha øyekontakt med den man snakker med, være positiv og glad og ha humor. Mange jenter liker at guttene bryr seg og er interessert i hvordan de har det, at de er seg selv, naturlig og avslappet, men også at de tørr å ta initiativet til å ta kontakt. Det beste er uansett å være mest mulig naturlig og imøtekommende. Bare når du er deg selv kan de velge deg.

Vi har mye godt stoff om forhold og om å være kjærester, du kan for eksempel lese:

Å sjekke jenter

Om det å få seg kjæreste

Hvordan vet to kjærester at de passer sammen?

Lykke til.

Vennlig hilsen GuttogJente.no