Gå til innhold
☰ Meny

Dumpet av jenta i mitt liv


I går ble jeg dumpet at jenta i mitt liv, og jeg ble helt knust. Hun begrunnet det blant annet med at hun sa hun trengte å være med venner og være alene og ikke liksom knytte seg til en kjæreste akkurat nå. Vi har vært sammen i nesten 2 år og jeg var 99% sikker at du det kom til å bli oss. Uten å overdrive. Hun sa også at hun hadde mistet litt følelsene for meg. Hadde ikke kjæreste-følelser, men mer bare venne-følelser.
Jeg har det skikkelig tøft nå og kan ikke se for meg å gifte meg med noen andre enn henne. Hvordan kan jeg vinne henne tilbake?
Takk på forhånd❤️😔Svar 10.06.2021

Hei!

Så leit å høre at kjæresten din har gjort det slutt! 

Det er klart det er utrolig tøft å se forventningene om fremtiden med den man er så glad i falle i grus. Sjokket, sorgen over bruddet, tapet av relasjonen slik den var og fremtiden slik du så den tar tid å bearbeide. Gi deg selv tid til å lande. Tid til å akseptere valget hun tok. Tid til å kjenne at du kommer til å få det bedre etterhvert. Husk også at hennes valg sier bare noe om hva hun velger. Det sier ingenting om hvor bra du er. 

Dessverre opplever mange å bli knust når et forhold tar slutt og det er vanskelig å se for seg livet uten den andre. Heldigvis erfarer de fleste at livet normaliserer seg og man kan lage nye drømmer om fremtiden. Man møter nye mennesker og forelsker seg på nytt. Og dette nye blir minst like bra som det man hadde. Annerledes og bedre. 

Du spør hvordan du kan vinne henne tilbake. Nå er det jo slik at dere har vært sammen i to år, så vi går ut ifra at dere kjenner hverandre godt. Da kan vi jo anta at det ikke vil endre beslutningen hennes om hun blir enda bedre kjent med deg. 

Det at hun har gjort det slutt er også et tydelig signal om at hun ønsker mer avstand i relasjonen deres, og det er du nok nødt til å respektere. Vi vil nok anbefale at du retter fokuset mot venner og andre ting i livet ditt som gir deg glede og mening. Skulle hun ombestemme seg, vet hun hvor hun finner deg. Og hvis ikke, er det iallfall godt å  ikke kastet bort tiden og hjertet sitt på å vente på noe som kanskje ikke skjer.

Selv om alt ser mørkt ut og føles håpløst akkurat nå, er det ikke umulig at du om noen år faktisk er glad for at det gikk som det gikk og at du etter å ha sørget ferdig finner ny mening, nye relasjoner og tro på at du fortsatt har det beste foran deg.

Husk også at Gud ønsker å være med deg gjennom denne vanskelige tiden og at han på tross av alt som er vanskelig vil gi deg både fremtid og håp (Jeremia 29,11).

Vi anbefaler deg også å lese denne artikkelen:

Å elske er å være sårbar/

Lykke til på veien videre!

Vennlig hilsen GuttogJente.no