Gå til innhold
☰ Meny

18 år og sliter med orgasme


Hei! Desperat 18årig jente her som sliter med å onanere! Jeg har aldri fått det ordentlig til, uansett hvor mye jeg prøver så synest jeg ikke at det er godt :/ Har også prøvd mye forskjellig, og nå når jeg har fått fast type hadde det vært fint jeg også kunne fått orgasme en gang i blandt... Tips? eller er jeg ikke i stand til det?Svar 23.03.2020

Hei


Det er mange ting som spiller inn for å få orgasme. Det er en kombinasjon mellom det fysiske og det psykiske og samspillet mellom partneren. En jente må utforske litt mer og kanskje også vite litt mer om kroppens funksjon for å finne fram til hvordan hun skal kunne oppnå orgasme. Det er likevel ikke nødvendig å onanere for å få orgasme og et godt seksualliv sammen med partneren sin.


Guttogjente.no er først og fremst en nettside som gir veiledning i spørsmål om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn. Vi gir derfor veiledning om etikk og det å ta riktige valg, men ikke konkrete råd om teknikk og hvordan man stimulerer seg selv eller andre seksuelt.


Vi tror at sex er limet som gjør to mennesker til ett og knytter dem sammen i ånd, sjel og kropp og at derfor er seksuelle samliv noe som  skal nytes utelukkende innen rammen av ekteskapet.


Søk gjerne på onani og les andre svar vi har gitt, for eksempel: Hva med onani for jenter.


Vennlig hilsen GuttogJente.no