Gå til innhold
☰ Meny

Føler han noe for meg?


Hei, jeg har noen jeg på en måte liker, han er 1 år eldre enn meg. I en periode pleide vi å snakke med hverandre og disset hverandre og mobbet hverandre mye men det var alltid for tull, vi kalte hverandre for dust osv alt det for kødd. Og pga noen problemer mistet vi kontakten, men på skolen får vi øyekontakt hele tide, før jeg ser han har han allerede øynenene sine på meg før mine er på han. når jeg ser han står han alltid med litt avstand mellom beina og tar på seg i fjeset mye og håret. Jeg skjønner meg egt ikke på han om han liker meg eller ikke, vi har alltid som sagt kødda med hverandre, og på den tiden snakket han mye om seg selv, han sendte mange bilder av seg selv til meg og bilder av hver av familien sin. Så spurte han meg om å sende bilder av meg for å se om jeg er så fin som alle sier han sa akkurat "send noen bilder av deg da, få se om du er så fin som alle sier" og jeg sendte det og han sa "dude du akke verst" og jeg spurte besvennen min som er en gutt og sa at han sier alle disse tingene for å ikke vise at han liker meg, så jeg vil vite om han liker meg, vi snakker ikke lenger som sagt pga noen problemer men jeg føler at ting skjer mellom oss uten at vi snakker eller gjør noen ting sammen, en gang gikk jeg og vennen min forbi han og vennen sin og jeg følte at vennen hans så på meg og samme med gutten jeg liker, uten at jeg ser det føler jeg blikket hans på meg og når vennen hans er så ser jeg han le og smile hver gang jeg går forbi, så jeg vil vite om hva han føler for meg.Hei og takk for spørsmålet ditt!

Det er ikke mulig for oss å svare på hva denne gutten føler for deg, men du beskriver godt den spenningen du føler i forhold til gutten du liker. At dere har øyekontakt, ser på hverandre og sender bilder for eksempel. Noen ganger kan disse følelsene utvikle seg til forelskelse, men noen ganger er det lett å like følelsen av spenning, uten at det trenger å utvikle seg til noe mer enn en "flørt".

Et tips kan være å tenke igjennom hva som er viktig for deg hos en gutt, før du begynner å snakke med ham. For eksempel sporty, omsorgsfull, positiv, seriøs på skolen og har en kristen tro. Det vil også hjelpe deg til "å være kresen". Du er veldig verdifull, og gutter må behandle deg deretter!

Du skriver ikke så mye om dine følelser for ham, mer enn at du på en måte liker ham. Et spørsmål som du kanskje må stille deg aller først er; om han liker deg, hvordan svarer du på det / hva gjør du i så fall? Du må ikke bli sammen med noen fordi han liker deg, du må passe på ditt eget hjerte.

Første steg er å snakke sammen med ham, særlig siden du skrev at dere har hatt noen problemer. Det bør dere løse for å utvikle en god relasjon uansett. Så kan dere bli bedre kjent og finne ut om dere har noen felles interesser, verdier, humor og liknende ting. Noen ganger finner man ut at man er så forskjellige at man ikke har så mye å snakke om, og andre ganger blir man nysgjerrig og ønsker å bruke mer tid sammen for å bli enda bedre kjent. Det kan også være en ide å spørre andre om hvordan han er, om han har gitt et godt inntrykk hos dem. 

Om du har en kristen tro, vil vi anbefale deg og be en bønn om at Gud skal hjelpe deg i relasjonen med denne gutten, og vise deg veien videre. Gud har en plan for deg, Han kjenner fremtiden din og Han elsker deg uendelig høyt! Vi anbefaler deg til å bruke god tid til å finne ut av dette, det er du verdt! 

Les også:

Hvordan vet man om en gutt liker deg

Liker han meg?

Hvordan får jeg kjæreste?

 

Med vennlig hilsen GuttogJente.no