Gå til innhold
☰ Meny

Forhuden "limt" fast


Hei! Gutt 13 år. Jeg har et lite spørsmål angående penis. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette men jeg kan ikke trekke forhuden tilbake. Og når den er slapp ser det litt ut som om toppen av penisen ikke har noe penishodet? Jeg føler ikke at dette har forandret seg fra jeg var 6-8 år og lurer på om det er vanlig og ikke kunne se noe av penishodet? Det er som om noen har limet fast forhuden i tuppen. Håper dere kan svare.Hei, gutt 13 år. Takk for at du deler din bekymring.

Du er i en alder nå der kroppen vokser mye og kjønnsorganene endrer seg. Penis vil komme til å bli større, og det er veldig ulikt fra person til person hvor raskt endringene skjer. Problemet du beskriver med trang forhud er relativt vanlig hos barn, og bedrer seg som regel med årene.
 
Dersom dette plager deg og du har ubehag knyttet til det, kan det være lurt å få en lege til å kikke på det. Legen vil kunne se om dette trenger behandling eller ikke. Du kan også snakke med helsesykepleier på skolen.

Vil vil oppmuntre deg til å snakke med en av foreldrene dine om dette, slik at de kan hjelpe videre med å ta kontakt med lege. Lykke til!

Du kan også lese:
Spørsmål om penishodet
Trang forhud
Har trang forhud

 

Med vennlig hilsen GuttogJente.no