Gå til innhold
☰ Meny

Galt å kline?


Er det galt å kline når man er i et forhold hvor begge er kristne?Svar 23.08.2020

Hei. Så fint at du spør om det!

Vi har svart på dette spørsmålet tidligere, så du kan lese:

-Hvor skal jeg og kjæresten min sette grensene?
-Har man sex når man tar på puppene?

Å være sammen betyr ofte at en blir mye alene sammen og en deler gode ord, nærhet og kjærtegn. Det er derfor viktig at dere har snakket gjennom hvor dere bør sette grensene før dere er midt i det. Mange sier at «det ble bare sånn», og det er dumt at en overskrider sine egne grenser fordi en ikke har avklart dem for hverandre. Det er viktig at dere vet litt om hvordan følelsene og kjønnsdriftene i dere reagerer, slik har dere har mulighet til å beholde kontrollen, selv om det ”bruser og bobler” inni dere. Og aller viktigst at dere setter grensene så strengt at dere ikke mister kontroll og styring. Prøv å unngå områder av kroppen som dekkes av bikinien og unngå at kliningen blir så intens at en blir helt oppslukt av kåthet.

Kyssing og klining er egentlig forspillet til samleiet og følelsene en kjenner på når en kliner med hverandre handler om det limet som binder en sammen når en har sex med hverandre og som er bestemt for ekteskapet.
Som kjærester skal dere bekrefter at dere er verdifull for hverandre og vise at dere verdsetter hverandre ved å vise respekt og selvkontroll. Slik bygger dere opp tryggheten og tilliten i forholdet.

Prøv å ta valg nå som du kan stå for i ettertid, både for din egen del og for andres. En god test på det er at:
- Det skal ikke være flaut
- Du skal ikke angre når det er slutt
- Du skal ikke behøve å skjule noe for den du til slutt gifter deg med

Les også artikkelen:
10 gode grunner for å vente med sex

Lykke til.

 

Vennlig hilsen GuttogJente.no