Gå til innhold
☰ Meny

Hvordan blir kliningen best mulig?


Hei! Jeg er 15 år, og er en jente. Jeg har vert sammen med en gutt en stund nå. Han er min første kjæreste, og vi er begge kristne. Vi har vert sammen i ett år nå UTEN Å KLINE! Vi har satt strenge regler og grenser med tanke på forholdet vårt. Så vi har liksom bare sussa. Ikke klina. For det er nettopp det vi vil gjøre nå.

MEN! Jeg har aldri gjort det før! Så jeg er litt stressa... Kan du gi meg noen tips til hvordan kliningen blir best mulig. Hva skal jeg gjøre med tunga? Når skal jeg åpne munnen? Blir ikke det produsert mye spytt?

Jeg hører det er deilig, så jeg gleder meg! Det gjør han og!Svar 23.08.2020

Kjære jente 15 år

Så fint at dere går forsiktig frem i forholdet deres, da har dere mulighet til å finne ut om dere to virkelig passer sammen uten at dere blir altfor opptatt av å kysse og kline med hverandre. Det å kysse noen er noe veldig personlig som man ikke bør dele med hvem som helst fordi det å kysse og kline setter i gang følelser av kåthet og begjær i kroppen. Kyssing og klining er jo egentlig forspillet til samleiet, og følelsene en kjenner på når en kliner med hverandre handler om det samme limet som binder en sammen når en har sex med hverandre og som er bestemt for ekteskapet. Som kjærester er det viktig å bruke tid på bekrefter at dere er verdifull for hverandre og vise at dere verdsetter hverandre ved å vise respekt og selvkontroll. Slik bygger dere opp tryggheten og tilliten i forholdet.

Når det gjelder hvordan man skal kysse og kline, så finnes det ikke noen fasit på det. Det er viktig med god kommunikasjon slik at dere er sikre på å ta hensyn til hverandres ønsker og grenser. Til å begynne med kan en grue seg litt for å kysse fordi en føler seg litt klønete, men når en er glad i hverandre og trygge på hverandre vil det være en fin oppdagelse å gjøre sammen. En begynner forsiktig og i det små og prøver seg fram, og så blir det etter hvert mer naturlig og avslappet. Uansett er det individuelt hvordan man liker å bli kysset og det er derfor viktig at en følger med hvordan partneren svarer på kysset og ikke blir altfor ivrig.

Les gjerne også artikkelen: Galt å kline?

Vennlig hilsen GuttogJente.no