Gå til innhold
☰ Meny

Nybegynner og pupper som henger


Hvordan er det å være nybegynner for første gang? Jeg synes det hadde vært flaut om du er nybegynner og din kjæreste ikke, eller? Jeg lurer også på om gutter bare er ute etter kropp og. Er det også noe som stopper puppene til å henge. Altså, jeg er 14 så det har ikke skjedd, men tenk når:o Er det noe massasje eller trening som hjelper det? Takk for meg.Svar 23.03.2020
Hei

Første samleie oppleves på mange forskjellige måter, det kommer helt an på settingen man er i. De aller fleste husker sitt første samleie hele livet, enten det var godt eller vondt. De fleste jenter er trang i sjedeåpningen de første gangene, som gjør at det kan være vondt og ubehaglig med sex. Å ha sex er noe veldig personlig som man ikke bør dele ut til hvem som helst, lar seg presse til, eller gjør fordi “alle andre” gjør det.

Tanken på å ha sex første gangen kan være opphissende, men også skremmende slik at det det første samleiet sjelden er en fantastisk opplevelse. Det vil være ganske dumt å ha samleie bare for å ikke være uerfaren, det er jo uansett første gang for noen. Det beste er at begge sparer seg og får oppleve første gang sammen. Det bør uansett ikke være flaut å være den som sparer seg, det bør man være stolt av!

Dersom man er i et fast, forpliktende forhold, kan det første samleiet være en fin opplevelse man har sammen som starten på en lang reise sammen. Det første samleiet kan være et fint minne du og din kjære har sammen hele livet og ikke noe som ”bare ble sånn.”

Om gutter bare er ute etter kropp, er det vanskelig å svare på for gutter er veldig forskjellige. Gutter blir ofte seksuelt tent av det de ser, og mange er derfor også opptatt av kropp. Dersom gutter bruker mye tid på å se på sex og porno, kan de bli ekstra opptatt av kropp og tenke mye på sex. Spesielt i puberteten tenker nok guttene ekstra mye på kropp fordi det da er nye og spennende følelser som våkner til live. Etter hvert blir de fleste gutter også mer opptatt av personligheten og synes at den teller like så mye, eller kanskje også mer enn utseende. Men husk, gutter er like forskjellige som jenter.

Når det gjelder bryster, så er alle bryster forskjellige og noen henger mer enn andre. Store bryster henger mer enn små bryster. Brystene er faste i puberteten og vil bli slapp og henge litt mer når man bli eldre. Det er ikke mye en kan gjøre for å hindre det. Spesielt dersom en har store bryster så er det lurt å bruke støttende BH slik at ikke brystet henger av seg selv og drar i huden. Og bruk god støttende sports-BH når en jogger eller trener.

Brystene i seg selv kan ikke trenes større eller fastere. Det er ikke muskler i brystene, men kjertler og fettvev. Musklene som ligger bak selve brystvevet kan en trene større, men det vil ikke gi veldig stort utslag på selve brystets utseende. Massasje og kremer vil heller ikke hjelpe noe.

Det som hjelper er å tenke på at naturlige bryster er fantastisk uansett størrelse og utseende.

Les også: Bryster / Vent på meg / 10 gode grunner for å vente med sex

Vennlig hilsen GuttogJente.no