Gå til innhold
☰ Meny

Forelsket - hva gjør jeg?


Hei!

Jeg er ei jente på 17 år som er veldig forelska. Gutten jeg liker er ganske annerledes fra andre gutter jeg har likt, heldigvis på en bra måte!

Han er inkluderende, skaper liv og røre, og folk trives rundt ham. Han leder også et lovsangsteam og er engasjert i menigheten sin. Vi er venner og henger av og til sammen, men med andre. Vi er også begge i et annet lovsangsteam -dermed har vi samme interesser. Han er kanskje ikke så kjekk som jeg hadde håpet på, men jeg kommer sikkert til å endre synet på det etterhvert.

Sprøsmålet er da hvordan kan jeg vite om han liker meg? Eller hvordan jeg skal ta kontakt med han. Vi sender en del snaps og sånt, men ønsker jo kontakt irl -bare oss to.
Vi pleier alltid å klemme hverandre, siden vi sikkert begge har fysisk berøring som kjærlighetsspråk og er utadvente. Men ikke at det er noe kleint 🙂

Av og til under øvelsene så ser vi på hverandre og han blunker til meg. Han lånte meg også genseren sin da han så at jeg frøys (ekte gentleman altså)

Hva skal jeg gjøre? Liker han ganske godtHei!

Så hyggelig at du at du liker en fyr som både liker mye av det samme som deg og som også ser ut til å sette pris på deg!

Du spør oss om hvordan du kan vite om han liker deg. Her har vi dessverre ikke noe mer spennende svar enn at vi anbefaler deg å ta en prat med han.

Hinting og tolkninger av signaler er dessverre så preget av individuelle forskjeller og fargelagt av følelser, at man lett kan bli enda mer forvirret. Som oftest blir det bare slitsomt i lengden,- selv om det kan være spennende også. Så selv om det kan virke kjempeskummelt å fortelle han hva du føler, vil du i allfall få klarhet i hvor du står. Skulle han si at han bare vil være venner, så kan dere begge vite at du uansett både er ærlig og modig.

Klarer du å tolke et mulig «nei» som et uttrykk for at han ikke er forelsket i deg uten at det betyr at noe er galt med deg, vil du bli mindre knust og det vil være lettere for dere begge å fortsette å være venner.

Du kan også lese på disse svarene:

Fra dating til kjærester
Han liker meg
Forelsket, men tør ikke si i fra
Hvordan vet man at en gutt liker en
Interessert i en gutt i klassen

Lykke til!

 

Vennlig hilsen GuttogJente.no